ÅRSMÖTE 2014-10-24

 

Årsmötet hölls som vanligt på Lindgården - i år den 24 oktober på eftermiddagen. Det är föreningens 60-årsdag i höst. Nästan 90 medlemmar mötte upp till årsmötet - glädjande !!!

 

Ordföranden Bruno Ödman höll ett inledningsanförande, varefter parentation för de under året 10 avlidna medlemmarna vidtog. Parentationen höll Johnhenric Stegemyr i efter att styrelsen bett honom fortsätta den traditionen. Ove Wihlborg valdes av föreningsmötet att leda årets förhandlingar. Detta utfördes på ett som vanligt utmärkt och smidigt sätt.

 

Årsmötet fortgick i god anda och vid samtliga val blev resultatet OMVAL, vilket tyder på att det är lugn och ordning i föreningen. Kan också meddelas att efter konstituerande sammanträde har samtliga styrelseledamöter samma funktioner 2015. 


Efter mötet bröt vi för att äta av den goda smörgåstårtan i restaurangen. Den smakade gott och efter uppehållet samlades åter deltagarna för musikunderhållning av kollegan Christer Möller med vokalisten Lena Wiland-Möller vid sin sida. En c:a 40 minuter lång härlig underhållning vidtog. Efter detta fortsatte träffen med dragning i lotteriet där mängder av skänkta vinster lottades ut (märk att vinsterna skänkts av de deltagande medlemmarna !!!).

 

Efter lotteridragningen avslutades mötet och var och en reste hem för att fira fredagskväll !

 

 Foto: Magnus Wennblom